Reguli

Condiții și termeni de utilizare §1 Înainte de înregistrare pe Ferma Veselă, utilizatorii trebuie să accepte termenii de utilizare.

§2 Ferma Veselă permite utilizatorilor săi să comunice între ei.Ei sunt singurii responsabili pentru conținut, atât în scris, cât și în formă de imagini.Publicarea de orice conținut pornografic, rasist, jignitor sau ilegal poate duce la ștergerea contului instantanee.Același lucru este valabil pentru orice alt comportament care poate fi considerat ca fiind abuziv sau ca abuz de caracteristicile jocului.
§3 Nici un utilizator nu are drepturi asupra Fermei Vesele. Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza accesul la utilizatorii activi sau ștergerea lor, dacă incalcă termenii de utilizare
§4 Trișare:
(1) Fiecare utilizator se angajează să folosească un cont per server. Conturile multiple nu sunt permise.
(2) Orice cadouri, credite sau oferte care rezultă într-un avantaj excesiv în joc sunt ilegale, respectiv diminuarea unui cont în avantajul altuia se pedepsește cu efect imediat de ștergere.
(3) Condițiile deosebit de avantajoase între conturi, mai ales în condițiile în care favorizează o singură parte, este strict controlată.
(4) Orice erori urmează să fie raportate imediat și nu trebuie să fie utilizate abuziv în scopuri proprii sau în favoarea altui utilizator.
(5) Lipsuri în sistemul de joc care poate duce la creșterea în joc de capital care nu este destinat de către operator și care nu sunt menționate în mod explicit, dar pot fi oricum exploatate prin joc incorect, pentru avantaje în cadrul jocului, nu trebuie să fie utilizate. Orice încălcare a acestei clauze poate duce la o imediată ștergere a contului.§5 Utilizarea de programe care automatizează activitățile de joc sau orice alte instrumente cu un impact extrem asupra jocului sunt strict interzise.
§6 Ferma Veselă nu și asumă nici o responsabilitate pentru eventualele daune cauzate utilizatorilor.Nu există nici o cerere pentru despăgubiri.
§7 Apartenența poate fii terminată oricând prin ștergerea contului.
§8 Indicațiile date de administratori și moderatori trebuie respectate.
§9 Elemente virtuale nu pot fi schimbate, cumpărate sau vândute în schimbul banilor real.
§10 Dacă un paragraf e invalid,celelalte intră în vigoare.